Başkan Sarı’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı

• 17 Ağustos 2019
Başkan Sarı’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Üzücü depremin ardından 20 yıl geçmesine rağmen hala acısını ilk günkü gibi hissettiğini söyleyen Başkan Sarı; “20 yıl önce meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan sadece Gölcük İlçesini değil bütün Marmara’yı etkileyen 17 Ağustosta yaşanan depreminin acısı halen devam etmektedir. Acıların aynı tazelikle ülkemizi sarsan ve vatandaşlarımızın hayatını derinden etkileyen 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin yıl dönümünde bir kez daha hüznü ve acıyı kalplerimizde hissediyoruz. 17 Ağustosta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı Allah’tan rahmet ve hasretle anıyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.