Başkan Sarı’dan Başsavcı Eskiler’e hayırlı olsun ziyareti

• 02 Eylül 2019
Başkan Sarı’dan Başsavcı Eskiler’e hayırlı olsun ziyareti

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar’ın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Başsavcı Eskiler’e Dinar Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler’e yeni görevinde başarılar dileyerek, aynı zamanda adli yıl açılışının da hayırlara vesile olmasını diledi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.