Başkan Sarı’dan İtfaiyeciler Haftası Ziyareti

• 26 Eylül 2019
Başkan Sarı’dan İtfaiyeciler Haftası Ziyareti

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yangından Korunma ve İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Dinar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette İtfaiyeciler Haftasını kutlayan Başkan Sarı, personellerle sohbet etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Dinar Belediyesi İtfaiye Müdürü Sina Özçelik; “Belediye Başkanımız Nihat Sarı İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Dinar Belediyesi İtfaiye personeli olarak ziyaretinizden çok memnun olduk, teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, günün anısına itfaiye personelleri ile fotoğraf çektirdi.