Başkan Sarı’dan Kurban Bayramı Mesajı

• 10 Ağustos 2019
Başkan Sarı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; “Mukaddes bayramlarımız; sevgi, hoşgörü, dostluk duygularını ve vicdani muhasebeyi en yoğun olarak yaşadığımız günlerdir.  Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir. Birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesi, sevgi ve hoşgörünün önemine dikkat çekmesi açısından, aile ve toplum hayatımızda oldukça önemli bir yere sahip Kurban Bayramını kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Nihat SARI
Dinar Belediye Başkanı