Başkan Sarı’dan Zabıta Haftası Ziyareti

• 03 Eylül 2019
Başkan Sarı’dan Zabıta Haftası Ziyareti

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Dinar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Zabıta teşkilatının kuruluşunun 193.yılını kutlayan Başkan Sarı, personellerle sohbet etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Dinar Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı; “Belediye Başkanımız Nihat Sarı Zabıta Haftası dolayısıyla müdürlüğümüzü ziyaret etti. Dinar Belediyesi Zabıta personeli olarak ziyaretinizden çok memnun olduk, teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, günün anısına zabıta personelleri ile fotoğraf çektirdi.