Belediye Başkan Yardımcımız Muharrem Öztürk’ün babası Cafer Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

• 26 Ekim 2019

Belediye Başkan Yardımcımız Muharrem Öztürk’ün Babası Hacı Cafer Öztürk dualar İle toprağa verildi.

Merkez Ulu camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omzunda taşınan Hacı Cafer Öztürk’ün naaşı ilçemiz Asri mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Belediye Meclis Üyelerimiz Abdullah Yıldız, Veli Özcan, Erkan Kırtaş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, ailesi, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Belediye Başkan Yardımcımız Muharrem Öztürk’ün Babası Hacı Cafer Öztürk amcamızı son yolculuğuna uğurladık. Başkan Yardımcımız Muharrem Öztürk’e ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.