Belediye Başkanı Nihat Sarı Personel ile Tanışma Toplantısı Yaptı

• 05 Nisan 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı Personel ile Tanışma Toplantısı Yaptı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı belediye personeli ile tanışma toplantısı yaptı.

Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Nihat Sarı başta olmak üzere belediye meclis üyeleri katıldı. Tanışma toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Sarı yaptığı konuşmasında; “Malum seçim sürecinde özellikle şirket işçilerimiz üzerinden seçim propagandası yapıldı. Nihat Sarı gelince işçilerin hepsini çıkaracak, kendi adamlarını yerleştirecek gibi. Bu söylentiler tamamen asılsızdır, yalandır ve söz konusu bile değildir. Çalışan personelin başımızın üstünde yeri vardır. Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncemiz yoktur. Rızkı veren de alanda Allah’tır. Kendi mesleğim gereği 25 yıldır bende en az Dinar Belediyesinin personel sayısı kadar personel istihdam ediyorum. Ben herkesin kendi meslek dalına göre kendi biriminde daha verimli olacağına inanıyorum. Eğer kişisel veya siyasi sebeplerden biriminin dışında görevlendirilmiş personelimiz olabilir, en kısa zamanda buna çözüm getireceğiz. Son olarak üstüne basa basa söylüyorum. Gerçekten hakkıyla çalışanın başımızın üstünde yeri vardır. Ama çalışmayan, görevini ihmal eden veya çalışıyormuş gibi görünenin de aramızda yeri yoktur.” diye konuştu.