Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 23 Nisan Mesajı

• 22 Nisan 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 23 Nisan Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

Başkan Sarı mesajında, “Tüm yurtta kutlana gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sevgi kardeşlik, zafer ve barış günüdür. Geleceğimiz ve istikbalimiz olan çocuklarımız bizim neşe ve sevinç kaynaklarımızdır. Ben şuna inanıyorum ki, bilgi, birikim, çalışma, emek ve kazançlarımız yarınlarımız olan bu evlatlarımıza birer mirastır. Gerek ilçemizde olsun gerek ise tüm dünyadaki çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutlar, iyi bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.