Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

• 29 Ağustos 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında;  “30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır. Ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen gösterdiği sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu zafer, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktalarından biridir. Türk milletinin bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar büyük ve zinde bir güç olduğunu da ortaya koymuştur.

Büyük bir coşkuyla kutladığımız Zafer Haftası’nda milletimize eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yurdu ve ulusu uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor Dinar’lı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.