Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

• 05 Nisan 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Nihat Sarı kutlama mesajında; “Demokrasinin vazgeçilemez unsurlarından olan Hukuk ve Adalet sistemimizin temel taşları, savunma hakkımızın adresi olan Avukatlarımız her zaman yanımızda olacaklardır. Sav, Savunma ve Yargı üçlemesinin savunma ayağını oluşturan değerli avukatlarımız, vatandaşların bilgilenmelerini, hak arama özgürlüklerini ve savunma haklarını kullanmalarını gerçekleştirerek adaletin en iyi şekilde tecelli etmesini sağlamaktadırlar. Avukatlarımız bireyin en yakınında ve temsilcisi konumundadır. Avukatlar güçlerini hukukun üstünlüğünden ve doğru temsile olan inançlardan alırlar. Onlara güvenimiz her zaman tam olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yasalar önünde en iyi şekilde temsil edilmemizi sağlayan avukatlarımızın, avukatlar gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.