Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Başsağlığı Mesajı

• 05 Ağustos 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Başsağlığı Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şerif Ceylan’ın vefatı nedeni ile başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında, “İlçemiz esnaflarından S.S. 16 Nolu Dinar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şerif Ceylan’ın geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle vefat ettiğini büyük biz üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Dinar’ımızda 35 yıldır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı yapmış değerli büyüğümüz Şerif Ceylan’a yüce Allah’tan rahmet, eşine, çocuklarına ve tüm akrabalarına baş sağlığı dilerim.” dedi.