Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Hicri Yılbaşı Mesajı

• 31 Ağustos 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Hicri Yılbaşı Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Hicri Yılbaşı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yeni hicri yılın tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilediği mesajında; “İlahi bereket ve feyzin coştuğu, bollaştığı bir ay olan, Muharrem ayı ile başlayacak olan yeni bir Hicri yılı daha idrak edeceğiz. Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu Yeni Hicri Yıl’ın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimize ve insanlığa yapılan tüm zulümlerin son bulmasını, huzur ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.