Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan İftar’a Davet

• 05 Mayıs 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan İftar’a Davet

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Ramazan ayı boyunca bütün vatandaşlarımıza açık olan hergün Belediye Hizmet Binası ve Yunus Emre ilkokulu önünde kurulacak olan iftar çadırına tüm halkımızı davet ediyor.

Belediyemiz hizmet binası ve Pınarbaşı mahallesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu önünde kurulacak olan iftar çadırlarında her gün ortalama toplamda 1000 kişiye iftar yemeği verilecek. İslam âleminin huşu içerisinde Ramazanı idrak etmesini dileyen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı; “Fakir-fukara ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere isteyen herkesi çadırlarda iftarını açmaya bekliyoruz. Bu manevi havayı hep birlikte yaşayalım. Çocuklarımız, gençlerimiz bu manevi atmosferi yaşasın. Gönül sofralarında bir araya gelerek dayanışmamızı güçlendirelim” diye konuştu.