Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Ramazan Ayı Mesajı

• 05 Mayıs 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Ramazan Ayı Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarı, yayımladığı mesajında, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirterek, tüm vatandaşlara “Hayırlı Ramazanlar” dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır. Ramazan ayı rızkın bol olduğu, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, manevi duyguların arttığı değerli bir aydır. Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu mübarek ayın bereketinin tüm dünya Müslümanlarına, ülkemize, milletimize faydalar getirmesini niyaz eder,  bu vesileyle tüm İslam Âleminin huzurlu ve maneviyat yönü zengin, gayretlerin neticesiz kalmadığı bir Ramazan ayı geçirmesini dilerim.” dedi.