Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı

• 03 Haziran 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Mübarek Ramazan ayının güzelliklerinden yararlandıktan sonra bütün bayramların sevinç içinde yaşandığı, küskünlerin barıştığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, fakir dul ve yetimlerin daha iyi korunduğu, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkân olması temennisiyle, Dinarlı hemşerilerimin ve din kardeşlerimin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın insanlık âlemine insanca yaşama adına yeni bir umut ve imkân getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.