Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Şehitler Haftası Mesajı

• 17 Nisan 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Şehitler Haftası Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarı mesajında, “Yüce Türk milletinin şanlı tarihi bizlere gurur veren, her zaman övüneceğimiz eşsiz destanlar, zaferler ve kahramanlıklarla doludur. Bu kahramanlıklarını en büyük kanıtı aziz şehitlerimizdir. Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı da bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizdir. Vatan toprağı ve bayrağı için canını veren şehitlerimiz bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Birliğimiz ve beraberliğimizin baki olduğunun da en önemli kanıtı onlardır. Bu vesile ile Şehitler haftasını kutluyor, bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyor, kutsal emanetlerimiz olan ailelerine ve gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.