Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Taziye Mesajı

• 04 Mayıs 2019
Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Taziye Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Suriye’nin Azez bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; “Dinar ilçemize bağlı Dombay köyünden Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir’in, Suriye Azez bölgesinde çıkan çatışma sonrasında şehit düştüğünü büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Milletimizin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.