Belediye Başkanı Saffet Acar, Mühendislerle Yemekte Buluştu

• 06 Aralık 2018
Belediye Başkanı Saffet Acar, Mühendislerle Yemekte Buluştu

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü sebebiyle Dinar’da bulunan mühendislerle yemekte buluştu.

Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen yemek programına, Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Birim Amirleri, çok sayıda çeşitli iş kollarında bulunan Mühendisler katıldı. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Saffet Acar, “Mühendis olmak kolay değil, mühendis bir şehrin, bir beldenin ve bir ilçenin yüzü, gözü dolayısıyla görüntüsüdür. Dinar deprem bölgesi olduğu için geldiğimiz noktada en fazla iş inşaat mühendislerine iş düşüyor. Mutlaka iyi işler yapılıyor. Kimya mühendislerimiz iyi şeyler yapıyor. Gıda mühendislerimiz iyi şeyler yapıyor.  Endüstri mühendislerimiz iyi şeyler yapıyor. Dinar’da ben bu kadar mühendisin olduğunu bilmiyordum. Dinar’da mühendis zenginliği var. Cenabı Allah nice sağlıklı, sıhhatli mühendisler gününe diyorum.” dedi.

Başkan Acar, programa katılan mühendislere teşekkür ederek günlerini kutladı.