Belediye Başkanımız Nihat Sarı Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına Katıldı

• 22 Ekim 2019

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin başkanlığında düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis toplantısına katıldı.

Toplantıda Belediyemize 2019 yatırımında 1 adet itfaiye aracı hibe olarak verilirken 2020 yılı yatırımında ise 1 adet damperli kamyonun hibe olarak belediyemize verilmesi kararlaştırıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Belediyeler Birliği Meclis toplantısına katıldık. 2019 yılı yatırımında Belediyemize Turkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak alacak olduğumuz itfaiye için gerekli evraklarımızı teslim ettik.2020 yılı yatırımında 1 adet damperli kamyon alacağız. İnşallah belediyemize daha bir çok hizmet aracı kazandıracağız.” dedi.