Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

• 28 Ekim 2019
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; “29 Ekim 1923 de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 96. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milletçe coşku içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Türk Milleti’nin, kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum “ifadelerine yer verdi.