• 05 Ağustos 2015

24saatcanlikamerass

BELEDİYE CANLI YAYIN KAMERALARININ SAYISI ARTTI

Dinar’a kurulan kamera sayesinde ilçe merkezi 24 saat canlı olarak izlenmeye başlandı.

Dinar belediyesi tarafından belediye önüne, suçıkan park ve cumhuriyet caddesine canlı yayın kamera sistemi kuruldu.

İlçeye bağlı adliye mahallesi cumhuriyet caddesinde, Belediye hizmet binamızın bahçesini ve suçıkan park dinlenme tesislerimizde olmak üzere 3 kameranın aktif olduğunu günün her saatinde aktif olarak izlenebilecek canlı kamera sistemi yerleştirildiğini belirten Acar, şunları kaydetti:

“Bu kameralar vasıtasıyla günün her saatinde Dinar Belediyesinin resmi web sayfasından izlenebilecek belirlenen noktalar görülebilecek. Şu an için 3 noktaya yerleştirilen kameralar, şehir dışında yaşayan hemşehrilerimiz belediyemiz resmi web sitesinden canlı olarak şehrimizi izleyebilecekler. Bu hizmetin Dinar’ın tanıtımı açısından da önemli olduğuna inanıyoruz. Canlı yayın kamera çalışmamız önümüzdeki günlerde sayılarını artırmayı düşünüyoruz.

Dinar belediyesi bilgi işlem müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre;” Kurduğumuz canlı yayın kameraları http://www.dinar.bel.tr/ sitesine girerek sağ taraftaki bulunan “Şehir kameraları” linkine tıklayarak istedikleri kameraları canlı olarak izleyebilirler” açıklamasında bulunuldu.