BELEDİYENİN TÜM ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİ..

• 07 Ocak 2015
BELEDİYENİN TÜM ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİ..

BELEDİYE ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİ İLE KAR TEMİZLEME

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın takibi ve Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinatıyla yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları devam ederken, iş makineleri tarafından da kar kürüme ve yol açma işlemi yapılıyor.

Belediye atölye amirliği araçları ve iş makineleri tarafından Dinar Devlet Hastanesi, 112 Acil istasyon ve Toki başta olmak üzere Ilıca Mahallesi, Konak Mahallesi, Tekke Mahallesi, Dere Mahallesi, Bülücalan yolu, okul önlerinde ve resmi kurum giriş noktalarında kar kürüme ve yol açma çalışması yaptı.

Ayrıca ilçe merkezinde bulunan tüm yollarda belediye kamyonetleri ve traktörlerle tuzlama çalışması yapıldı. Yağan kar yağışı nedeniyle iş makineleri tarafından ve araçlarla yol açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

arackarl1 arackarl7 arackarl6 arackarl5 arackarl4 arackarl3 arackarl2

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. MHPli Gençler dedi ki:

Başkanım sen başkasın

2. Dinardan dedi ki:

Başkanım allah sizden razı olsun başımızdan eksik olma

3. Belinay Nehir dedi ki:

Allah razı olsun

4. Atatürkçü dedi ki:

Sayın başkanım izmire geldiğinizde bekleeriz çalışmalarınzda başarılar diler sağlıcakla kalın

5. Emirhan dedi ki:

Dinara selam olsun aydından selamlar