Bir Günlüğüne Kaymakam ve Belediye Başkanı Oldular

• 23 Nisan 2019
Bir Günlüğüne Kaymakam ve Belediye Başkanı Oldular

Dinar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında çocuklar bir günlüğüne kaymakam ve belediye başkanı oldular.

Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Orta Okulu öğrencisi Ceylin Avcı Dinar Kaymakamı, TOKİ İlk Okulu Öğrencisi İlayda Su Ergüç de Dinar Belediye Başkanı oldu. Dinar kaymakamı Selami Kapankaya’nın koltuğuna oturan Ceylin Avcı yapılan çalışmalar hakkında bazı bilgiler alarak, Dinar Belediye Başkanı İlayda Su Ergüç’ü telefon ile aradı. İlçe için yapılması gereken işlerin görüşüldüğü telefon görüşmesinde, birlik ve beraberlik içerisinde Dinar’a hizmet edilmesi gerektiği kararlaştırıldı. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın koltuğuna oturan İlayda Su Ergüç ise belediye birim amirlerini arayarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Son olarak ise Dinar Belediyesini ziyaret eden Yeni Renk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri de Başkan Sarı’nın koltuğuna oturarak belediye başkanlığı görevini yaptılar.