Büyük Menderes Nehri Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

• 14 Haziran 2018
Büyük Menderes Nehri Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemiz Dinar’dan doğan ve Ege Denizi’ne dökülen Büyük Menderes nehrinin ilçe merkezinden geçen bölümünün temizlik çalışmaları devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın Devlet Su İşlerine ile yaptığı yazılı talep üzerine ilçe merkezinden geçen Büyük Menderes Nehrinin temizlik çalışmalarına devam ediliyor. Temizleme çalışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinesinde, Devlet Su İşleri araçları ve Dinar Belediyesi Atölye Amirliği araçlarının ortak çalışması ile İncirli Mahallesi ve Karaköprü olarak tabir ettiğimiz Atatürk Mahallesi arasında devam ediyor.