15 Temmuz sergisi açıldı

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.

15 Temmuz fotoğrafları, hain darbe girişiminin 4.yılında İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendi.

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer ve ekibi tarafından hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışını; Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyemiz Veli Özcan, Mal Müdürü  Aynur Telli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve İlçe Müftüsü Ramazan Avcı gerçekleştirdi.

Açılış sonrasında resim sergisi gezildi.

Cumhuriyet Meydanımıza belediyemiz tarafından hazırlanan Şehitler Köşesinin ziyaret edilmesinin akabinde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu.