Dinar’da Ahilik Haftası Etkinlikleri

Ülkemizde 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası Dinar’da çeşili etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe tarafından ilk olarak Ayakkabı boyacılığı mesleğini yıllardır icra eden Kore Gazimiz Yusuf Sağlam ziyaret edildi.  Ziyaretlerine devam eden heyet sırasıyla Pazarcılık mesleğine yıllardır emek veren Mehmet Ali Cirit Salı pazarında tezgâhı başında, Demirci esnaflarımızdan Kemal Sarıkaya’yı eski sanayi sitesinde bulunan iş yerinde, Sanayi esnaflarımızdan Oto Elektrik ustası Metin Telli ve Oto Tamir ustası Bilal Öztürk iş yerlerinde ziyaret edilerek ahilik haftaları kutlandı. Esnaflarımıza günün anısına Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve beraberindeki heyet tarafından plaket takdim edildi.

Ziyaretler sonrası Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Topçu ve Dinar Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle’yi ziyaret ederek Ahilik Haftalarını kutladı.