Düğün Organizasyonları Hakkında Duyuru

Karar No:08/1

Karar Tarihi:10.08.2020

KARAR

İlçemiz Hıfzıssıhha Meclisi 10.08.2020 tarihinde saat 10.00’da Dazkırı Kaymakamı Dinar Kaymakam Vekili Mesut COŞKUN’ un Başkanlığında aşağıda isimleri ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

2) Düğün, Nişan, Sünnet vb. Organizasyonlar Hk.

.Düğün, kutlama, asker uğurlama, cenaze vb. her türlü etkinlik için 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Toplu Yemek organizasyonunun yasaklanmasına karar verilmiştir.

İlçe Hıfzıssıhha kararı kapsamında Düğünler iptal edilmemiş olup sadece Düğün Yemekleri iptal edilmiştir.

Tüm halkımıza duyurulur.