DİNAR BELEDİYE BANDOSU ÇAY İLÇESİNDE Kİ AÇILIŞA KATILDI

• 06 Ocak 2015
DİNAR BELEDİYE BANDOSU ÇAY İLÇESİNDE Kİ AÇILIŞA KATILDI

Afyonkarahisara bağlı çay ilçesinde gerçekleşecek olan açılış için Belediye Başkanı Saffet Acar’a belediye bandosu ile ilgili DSİ Isparta Bölge Müdürlüğünden istek geldi.

Başkan Acar’ın talimatı ile Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ve Bando Şefi Gazi Yılmaz öncülüğünde Dinar Belediye Bandosu, Çay ilçesinde ki açılışa katıldı.

Saygı duruşu ve Dinar Belediyesi Bando Ekibinin eşliğinde okunan istiklal marşının devamında açılış konuşmalarına geçildi.

Çay Barajı şantiye alanı içerisinde gerçekleştirilen merasime Vali Hakan Yusuf Güner ve DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’nın yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanlığının yöneticileri, Çay Kaymakamı Selim Palamut, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkanı Saffet Acar adına Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan açılış öncesi ve sonrası Dinar Belediye Bandosu tarafından yerel ve güncel parçaların yanı sıra değişik marşlar seslendirdi. Bando ekibi, protokolün ve vatandaşların ilgi odağı oldu.

bandocay2 bandocay7 bandocay6 bandocay5 bandocay4 bandocay3

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

İlçemizin yüz akı “Dinar Belediye Bandosunu” n her ferdini, yönetici Gazi Bey’i ve elbette belediye başkanımızı kutluyorum. Raif ÖZTÜRK