Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Gaziler Günü Mesajı

• 18 Eylül 2019
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Gaziler Günü Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Üzerinde huzur ve güvenlik içinde yaşadığımız cennet vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalmıştır. Bu asil gerçeği hakkıyla bilen Aziz Türk milleti, yurdunu canından yüce sayarak şehitlik makamı ve gazilik mertebesine ulaşan öz evladı askerine sevgi, saygı ve şükran duygularıyla bağlanmıştır. Vatan sevgisinin beslediği bu yaklaşımla nice zaferler kazanılmış ve tarih boyu milletimiz, bağımsızlık ve özgürlüğünü bütün dünyaya örnek bir şekilde ödün vermeden korumuştur. Kurtuluş savaşımız sonucu elde ettiğimiz eşsiz zaferde de şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakarlık ve azimleri de büyük önem taşımaktadır. Gaziler Günü vesilesiyle tüm şehitlerimiz ile vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum.” ifadelerine yer verdi.