Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Teşekkür Mesajı

• 02 Nisan 2019
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Teşekkür Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı bir teşekkür mesajı yayımladı.

Saygıdeğer Dinar Halkı;

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde şahsıma göstermiş olduğunuz yüksek ilgi ile yerel seçimleri kazanmış bulunmaktayız. İlçemizde seçimler güzel bir kampanya çerçevesinde, halkımızın hür iradesini sandığa yansıtıp, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Dinarımızı layık olduğu hizmetlere kavuşturmak için, yeni görevimizde elimizden geleni yapacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda, büyük bir başarı elde ederek belediye seçimlerini kazanmamızda büyük emekleri geçen, başta Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Mehmet Taytak Bey’e, her daim yanımızda olup gece gündüz çalışan Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan’a, belediye meclis üyesi adaylarımıza, il genel meclisi üyesi adaylarımıza, kadın ve gençlik kolları üyelerine ve çok değerli saygıdeğer Dinar Halkına Sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 31 Mart yerel seçimlerinin ilçemizde huzur ve sükûnet içinde yapılmış olmasından dolayı tüm hemşehrilerime Belediye Başkanı olarak, Teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Nihat SARI

Dinar Belediye Başkanı