Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar terörü lanetledi

• 02 Ağustos 2018
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar terörü lanetledi

Geçtiğimiz günlerde 11 aylık bebeği ile hainlerce şehit edilen askerimizin ailesi için Dinar Belediye Başkanı Acar, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hakkâri Yüksekova’da hain terör örgütünün yola döşedikleri patlayıcıyla askerimizin ailesini eşi ve 11 aylık bebeği şehit oldu.
Bu hain saldırı karşısında her zamankinden çok daha fazla birbirimize sarılmamız gerekiyor. Teröre ve terörün arkasındaki odaklara karşı dik duruşumuzu sürdürmeliyiz. Hain terör örgütünü ve yandaşlarını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi.