Dinar Belediye Spor 2 – 2 Kayıhan Spor

• 17 Ekim 2017
Dinar Belediye Spor 2 – 2 Kayıhan Spor

3. Hafta oynadığımız Kayıhan Belediyesi ile kendi sahamızda berabere kaldık. Maça hızlı başlayan ekibimiz 7. ve 30. dakikada Serhat’in ayağından bulduğumuz iki gol ile öne geçtik. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı kontrollü ve baskılı oyunumuz devam etti. Ne yazık ki 79. ve 85. dakikalarda yediğimiz iki şok golle maç berabere geldi. Geri kalan dakikalarda bulduğumuz iki, üç net gollük pozisyonları değerlendiremedik. ve maç 2 – 2 berabere bitti. Önümüzde ki hafta oynayacağımız Bolvadin maçının hazırlıklarına başladık.

Şampiyonluk yolunda ki rakiplerimizden biri olan Bolvadin Belediye Sporu iyi oyun, güzel sonuçla yenip dönmek istiyoruz. Takımımızda eksik ve cezalı oyuncumuz yoktur, bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Kayıhan maçından sonra Dinar sporumuza yemek ikramında bulunan Akdem park ala sahipleri Muhammet Akdeniz ve Nuri Çetine Teşekkür ederiz.

Muammer MAZLUM

Dinar Spor Kulüp Başkanı