Dinar Belediye Spor Başkan Acar’ı Ziyaret Etti

• 01 Şubat 2019
Dinar Belediye Spor Başkan Acar’ı Ziyaret Etti

Dinar Belediye Spor yönetimi ve takım oyuncuları Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

Dinar Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Mazlum yönetim kurulu üyesi Hasan Özçelik, Teknik Direktör Muhammet Yılmaz ve takım oyuncuları ile birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulunarak, spora ve sporcuya vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amacın; gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora çekmek ve topluma kazandırmak olduğunu belirterek, takıma başarılar diledi.

Yapılan fikir alışverişi ve istişare sonrasında ziyaret sona erdi.