Dinar Belediye Spor Hazırlıklara Başladı

• 07 Ağustos 2018
Dinar Belediye Spor Hazırlıklara Başladı

Dinar Belediye Spor 2018-2019 Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi için antrenman hazırlıklarına başladı.

Dinar Şehir Stadında yeni sezon için hazırlıklarını tam kadro olarak sürdüren Dinar Belediye Spor çok ağır idmanlardan geçiyor.

Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Muammer Mazlum Afyonkarahisar Süper Amatör liginde yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Dinar Belediye Spor’u hak ettiği yere getirmek için bütün ekibimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Öncelikli hedefimiz Bal ligi. Bu nedenle bütün bir sezona çok sıkı hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

Dinar Belediye Spor Kulübü Antrenörü Muhammet Yılmaz ise, bütün oyuncuların tam kadro olarak idmanlara katıldığını, en iyi şekilde çalışarak şampiyonluğu göğüsleyeceklerini kaydetti.