Dinar Belediye Spor Yönetiminden Başkan Sarı’ya Ziyaret

• 30 Temmuz 2019
Dinar Belediye Spor Yönetiminden Başkan Sarı’ya Ziyaret

Dinar Belediye Spor yönetimi Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ziyaret etti.

Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Fahri Gündüz ve yönetimi Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret etti.  Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Başkan Sarı’ya yapacak oldukları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Fahri Gündüz yaptığı açıklamasında; “Dinar Belediye Spor kulüp başkanlığına getirilmiş bulunmaktayım. Bu göreve gelirken bana destek olan Belediye Başkanımız Nihat Sarı başta olmak üzere üyelerimize ve emeği geçen tüm gönül dostlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi, “Öncelikle yeni yönetimin Dinar Belediye Sporumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bir önceki yönetime ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Dinar Belediye Sporumuz güzel başarılara imza atacaktır. Belediye olarak maddi ve manevi desteğimiz sizlerle olacak. İnşallah güzel bir sezon geçirmenizi diliyor ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.