Dinar Belediye Sporumuzdan Barış Pınarı Harekâtına Anlamlı Destek

• 20 Ekim 2019
Dinar Belediye Sporumuzdan Barış Pınarı Harekâtına Anlamlı Destek

Dinar Belediye Spor Kulübümüz Bugün saat 15:00’da karşı karşıya geldiği Susuz Belediye Spor maçı öncesinde “Şanlı Türk Ordumuzun yanındayız, #Barış Pınarı Harekatı” yazılı bir pankart ile sahaya çıktı.

Dinar Belediye Sporumuzun Askerlerimize destek vermek amaçlı hazırlamış olduğu pankart seyircilerimiz tarafından büyük alkış aldı.

Pankart açılmasının ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, iki takımın spor kulüp başkanları, yönetimi ve takım oyuncularıyla toplu fotoğraf çektirilmesinin akabinde maç başladı.

Maçı izlemeye Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye Meclis Üyesi Mürsel Aygün ve spor sever halkımız geldi.

Takımımız Susuz Belediye Spor karşısında çok iyi mücadele ederek gol pozisyonları yakalamasına rağmen sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı maç sonrası şu sözleri söyledi. “Barış Pınarı Harekatına yeşil sahada da Dinar Belediye Sporumuz ile destek verdiğimizi bir kez daha gösterdik. Gönül verip Dinar Sporumuza destek vermeye gelen tüm spor sever halkımıza, Kulüp yönetimimize ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.