Dinar Belediyesi ile Çalışma ve İş-Kurumu İl Müdürlüğü arasında

• 26 Ocak 2015
Dinar Belediyesi ile Çalışma ve İş-Kurumu İl Müdürlüğü arasında

4 AY SÜRELİĞİNE 6 İŞÇİ ALINACAK

Dinar Belediyesi ile Çalışma ve İş-Kurumu İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında imzalanan protokol ile 6 işçi alınacağı bildirildi.

Dinar Belediyesi, Çalışma ve İş-Kurumu Hizmet Noktası sorumlusu ve TYÇP koordinatörü, yaptığı açıklamada, alınacak 6 işçinin 4 ay süreyle istihdam edileceğini söyledi.

Son başvuru tarihi 1 Şubat 2015, istihdam edilecek işçiler ise noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. Başvurular; http://www.iskur.gov.tr/ adresine veya Belediye İş-Kur sorumlusu Ercan Menekşe’ye yapılabilir.