Dinar Belediyesi Personel Promosyon İhalesi Yapıldı

• 25 Eylül 2019
Dinar Belediyesi Personel Promosyon İhalesi Yapıldı

Dinar Belediyesi personel promosyon ihalesi Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı başkanlığında gerçekleşti.

Başbakanlık genelgesine göre yapılan ihaleye ilçemizde bulunan yedi (7) banka yetkilisi katıldı. Belediye Başkanı Nihat Sarı başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan’ın katılımlarıyla Belediye Meclis Toplantı salonunda açık arttırma usulü ile yapılan personel promosyon ihalesi yaklaşık 3 saat sürdü. İhalede en yüksek rakamı Vakıflar Bankası Dinar Şubesi verdi. Vakıflar Bankası Dinar Şubesinin 3 yıl süre için 334.000,00 TL ile aldığı 113 personele yapılan promosyon ihalesinde, personel başına 2.955,00 TL rakam düştü.