Dinar Belediyesi Zabıta ekipleri dilencilere operasyon düzenledi

• 11 Haziran 2019
Dinar Belediyesi Zabıta ekipleri dilencilere operasyon düzenledi

Dinar Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından vatandaşlarımızın şikâyeti üzerine dilencilik yapan kişilere operasyon düzenlendi.

Dinar Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı, vatandaşların duygularını istismar ederek haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik operasyonların kararlılıkla süreceğini belirterek ,“Başkalarından para veya yardım isteyen, çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, merhamet duygularından faydalanan ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz devam edecektir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz dilencilerin yardım istemesi konusunda dikkate almamalarını ve belediyemiz zabıta ekiplerimize bildirdikleri takdirde gereken işlemler ekiplerimiz tarafından yapılacaktır.” dedi.