DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNER

• 29 Eylül 2016
DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEMİNER

“ Yardımseverlik”

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz tarafından 27/09/2016 tarihinde Dinar Belediyesi Toplantı Salonunda ceza infaz kurumlarından salıverilen ve haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen 40 yükümlüye “Yardımseverlik” konulu seminer verildi. Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından verilen seminere Dinar Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mustafa ALDANMAZ, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri ve yükümlüler katıldı. Yaklaşık 1 saat süren seminerde konuşan Dinar Müftüsü Celil Şimşek, yardımseverlik,cömertlik, bireysel ve toplumsal yaşamda cömert olmanın önemi; namaz,oruç,zekat ibadetlerinin   manevi hayatımıza katkıları; kul hakkı, kibir, tövbe, sabır, dünyevi ve uhrevi konularda açıklamalarda bulundu. İlçe Müftüsü Celil Şimşek Kuran’ı Kerim ve Hadisi Şerifler ışığında da anlatım yaparak, saygı ve sevgi çerçevesinde yardımseverlik ve cömert olmanın öneminden bahsetti. Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından  ”Gelin  Gönülleri  Yapalım” 40 hadis kartelası yükümlülere dağıtılarak, seminer sonlandırdı.

seminerds2991 seminerds2992 seminerds2993-1 seminerds2993