Dinar, Ege İlleri Tanıtım Günlerinde Tanıtılıyor

• 09 Kasım 2018
Dinar, Ege İlleri Tanıtım Günlerinde Tanıtılıyor

Dinar Belediyesi, Ege illeri vakıf ve derneklerinin oluşturduğu EGEM Platformunca Ankara’da gerçekleştirilen 11. Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım günlerinde stant açan Dinar Belediyesi, Dinar’ı başkentlilere tanıtmak amacıyla Belediyenin Kültür Yayınları sergilendi. Yoğun ilginin olduğu Dinar Belediyesi Stantında tanıtım için getirilen kitap, broşür ve cd’lerin neredeyse tükendiği bilgisi alındı. Belediye Başkanı Saffet Acar Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günlerine bizzat katılarak Belediyenin çalışmalarını başkentlilere kendisi aktardı.

Pazar gününe kadar devam edecek olan 11. Ege İlleri Tanıtım günlerinde Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik festivalininde tanıtımı yapılıyor.