Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu İhale Aşamasına geldi.

• 17 Ekim 2019
Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu İhale Aşamasına geldi.

İlçemizden ve Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Kızılören, Tatarlı Beldesi, Haydarlı Beldesi’nden toplanan katı atıkların değerlendirileceği, organik atıkların, değerlendirilebilir atıkların ayrıştırılacağı ve geriye kalan atıkların düzenli olarak bertaraf edileceği bir Katı Atık Aktarma İstasyonu kurulacak. Tesisin hizmeti ile atıkların depolanması neticesinde oluşan insan ve çevre sağlığını tehdit eden riskler de ortadan kalkacak.

Geleceğe daha sağlıklı bir Dinar bırakmak istiyoruz.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Vahşi depolamanın çevre kirliliğine neden olduğunu ve sağlığa olumsuz etkilerinin bulunduğunu ve geleceğimize daha sağlıklı bir Dinar bırakmak için İlçemizde atıkların çevre kirliliği yaratması yerine geri dönüşüme gitmesinin daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyiz. Katı Atık Aktarma İstasyonunu ihale aşamasına geldi. Tesis şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu İhale metni aşağıdaki ekte yer almaktadır.

Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası      :2019/499667

1-İdarenin

1. a) Adresi :Karaman Mah. Albay Reşat Çiğiltepe Cad. Belediye Hizmet Binası. Kat:5 Daire:510-511 03100 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
  2. b) Telefon ve faks numarası :2722142803 – 2722142804
  3. c) Elektronik Posta Adresi :bilgi@afcebir.gov.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi        :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

1. a) Niteliği, türü ve miktarı :Teknik Şartname ile verilen Uygulama Projelerinde yer alan işlerinin tamamının yapılması.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

1. b) Yapılacağı yer :Dinar Atıksu Arıtma Tesisi alanında bulunan Birliğe tahsisli alan.
  2. c) İşe başlama tarihi :Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde

yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) İşin süresi       :Yer tesliminden itibaren 150 (yüz elli) takvim günüdür.

3- İhalenin

1. a) Yapılacağı yer :Karaman Mah. Albay Reşat Çiğiltepe Cad. Afyonkarahisar Belediyesi Kat: 4 Merkez/Afyonkarahisar
  2. b) Tarihi ve saati :25.10.2019 – 14:30