DİNAR KENTSEL DÖNÜŞÜM YIKIM ÇALIŞMALARI

• 04 Ocak 2018
DİNAR KENTSEL DÖNÜŞÜM YIKIM ÇALIŞMALARI

İlçemiz Suçıkan Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamı dahilinde boşaltılmış evlerin yıkımı başladı.

Belediye ekipleri tarafından Suçıkan Mahallesinde bulunan metruk evlerin yıkımı başladı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan ve yıkımı belediye iş makineleri tarafından yapılan alana Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu, Atölye Amiri Ercan Karagöz ve Belediye İnşaat Teknikeri Ali Özdemir ziyaret ederek incelemede bulundu. Alınan bilgiye göre, çalışması yapılan alanda yıkım işlemi sonrasında teraslama ve yol açma yapılacağı ve çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağı öğrenildi.