DİNAR MHP’DEN 40 KİŞİ DAHA İSTİFA ETTİ

• 18 Eylül 2017
DİNAR MHP’DEN 40 KİŞİ DAHA İSTİFA ETTİ

Belediye Başkanı Saffet Acar ve MHP eski yönetim kurulunun istifasından sonra Dinar MHP de 40 kişi daha istifa etti.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, aralarında meclis üyelerinin de bulunduğu 56 kişinin ardından 51 kişi ve 26 bayan üye düzenledikleri basın toplantısıyla, partilerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisine üye 40 kişi daha istifa ederek partiden yollarını ayırdılar.

Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşen programa da Acar, milliyetçiliğin partide değil insanın ruhunda olduğunu belirterek “gerçek milliyetçiliğin bittiği gün, Türkiye’nin de bittiği günüdür” olarak ifade etti. Acar, “Elbette bizleri kaydi olarak sile bilirler ama kalbi olarak silmeleri imkânsız, bu bağlamda ben Dinar da ki üyelerimizin yüzde doksanının istifa edeceğinin düşüncesindeyim ki talep o yönde, bundan sonra ki durum neyi gösterir bilemiyorum. Bu güne kadar nasıl geldiysek başımız dik anlımız açık yine yolumuza böyle devam edeceğiz.” dedi