DİNAR OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

• 22 Mart 2018
DİNAR OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Dinar Kaymakamlık makamında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın da katıldığı toplantıda; OSB nin genel değerlendirilmesi, 2017 yılı Afyonkarahisar Dinar OSB nin Defterlerinin Denetimi ve Tasdiki için Yeminli Mali Müşavir tekliflerinin görüşülmesi, 27.02.2018 tarih ver 570 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun yazılarının görüşülmesi,  28.02.2018 tarih ve 51493 sayılı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğünün yazılarının görüşülmesi, 16.03.2018 tarihli Patesan Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin yazılarının görüşülmesi ve Bölge Müdürlüğünde kullanılmak üzere A3 yazıcı ve Notebook alımının görüşülmesi yapıldı.