DİNAR U-17 GENÇ TAKIMIMIZ GRUP ŞAMPİYONU OLDU

• 28 Kasım 2016
DİNAR U-17 GENÇ TAKIMIMIZ GRUP ŞAMPİYONU OLDU

Dinar Belediye Spor Gençler U17 futbol takımımız, Pazar günü kendi evinde Sandıklı Belediye Gençler U17 futbol takımı ile yapmış olduğu karşılaşmada 2-1 kazanarak B Gurubu şampiyonu oldu.

U17 ler, A Grubu şampiyonu ise Afyon Afjet U17 futbol takımı oldu. U17 Türkiye şampiyonasına katılabilmek için B Gurubu Dinar Belediye Spor Gençler U17 futbol takımımız ile A Grubu şampiyonu Afyon Afjet U17 futbol takımı belirlenecek olan tarihte karşı karşıya geleceklerdir.

Dinar Belediye Spor Gençler U17 futbol takımımızın gurup şampiyonluğunu kutlar başarılar dileriz.

U-17 LİGİ GRUP B

u17puandurumu28112016

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Dinar Belediye Spor Genç takımını ve Fatih Karataş Hocayı kutluyorum…Raif ÖZTÜRK