Dinar’da Polis Haftasında Mevlid-i Şerif Okutuldu

• 06 Nisan 2018
Dinar’da Polis Haftasında Mevlid-i Şerif Okutuldu

6-10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 173. yılı nedeniyle Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez Ulu Camide vatandaşlara çeşitli ikramlarında bulunuldu.

Geçen yıllara oranla çok daha geniş katılımlı bir programın düzenlendiği Polis Haftası etkinliklerinde şehitlerimiz unutulmadı. Cuma namazı öncesinde şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerifin ardından yine vatandaşlarla birlikte asri mezarlıkta bulunan şehitlerimizin mezarları ziyaret edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Ahmet Ulusoy şehit meslek taşları ve diğer bütün şehitlerimiz için Kuran-I Kerim okudu.

Dinarlı vatandaşların da bu yıl yakından ilgi gösterdiği Polis Haftasında bütün şehitlerimiz yad edilmiş oldu.