Dinar’da Yeni Eğitim-Öğretim Haftası Kutlamaları

• 20 Eylül 2017
Dinar’da Yeni Eğitim-Öğretim Haftası Kutlamaları

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Öğretim Haftası Kutlamaları Dinar’da düzenlenen bir program eşliğinde gerçekleştirildi.

İlçe Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin bırakılmasıyla başlayan resmi törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Çelenk bırakma merasiminin akabinde Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulunda devam eden kutlama etkinliklerinde öğrenciler çeşitli gösteriler sundular.

Kutlamaların ardından son sınıf öğrencileri birinci sınıf öğrencilerine çiçek takdimi yaptılar. Programa Belediye Başkanı Saffet Acar adına Başkan Vekili olarak Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek katıldı.