Dinarlı Bayanlar Cumhuriyet Çayında Buluştu

• 06 Kasım 2018
Dinarlı Bayanlar Cumhuriyet Çayında Buluştu

Dinarlı Bayanlar Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker tarafından düzenlenen Cumhuriyet Çayında buluştu.

Parkala Konferans Salonunda gerçekleşen programa Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar eşi Günsel Acar ve Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya’nın eşi Pınar Kapankaya katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker; “Bugün ki programın düzenlemesinde gece gündüz çalışan emeğini esirgemeyen kıymetli üyelerimize, bizim her davetimize icabet eden sayın misafirlerimize, bu salonu bize tahsis eden Muhammet Akdeniz’e, Nuri Çetin’e, Mustafa Emekli ’ye ve bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Saffet Acar’a sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Saffet Acar ise; “Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutladık. Son derece mutlu olduğum bir tablo ile karşı karşıyayım. Hiçbir yerde olmayan bir etkinlik yapıyorsunuz. Emeği geçenleri kutluyorum. Cumhuriyet olmasaydı bizlerde burada olamazdık. Başta Gazi Mustafa Kemal Paşa, silah arkadaşları, atalarımız ve dedelerimiz cumhuriyeti bize emanet ettiler. Bizlere düşen Cumhuriyetimize sahip çıkmaktır.” dedi.

Dinarlı bayanlar sahne alan sanatçılarla birlikte şarkılar söyleyerek oyunlar oynayarak Cumhuriyet marşları söyleyerek Cumhuriyet Bayramının 95. yılını kutladılar.