• 15 Nisan 2015

baglardog1

DOĞALGAZ HATTI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İlçemizde görev yapan dört mahalle muhtarı Belediye Başkanı Saffet Acar ile doğalgaz konusunda istişare toplantısı yaptı.

Bağlar Mahallesi Muhtarı Gazi Yılmaz, Santral Mahallesi Muhtarı Mustafa Uysal, Pazar Mahallesi Muhtarı Suat Gölcük ve İtfaiye Mahallesi Muhtarı Bahadır Uysal Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulunarak doğalgaz hakkında istişarede bulundular. Yapılan görüşmede muhtarlar, mahalle sakinlerinden toplamış oldukları doğalgaz abone talep dilekçelerini Başkan Acar’a teslim ettiler. Belediye Başkanı Saffet Acar, mahalle sakinlerinden toplanan dilekçelerin dosya halinde Afyon Aksa Doğalgaz firmasına üst yazı ile göndereceğini ifade etti. Toplantı akabinde alınan bilgiye göre, içinde bulunduğumuz 2015 yılı içinde doğalgaz hattı için ihale yapılacağı, Bağlar Mahallesine, Santral ve Pazar Mahallelerine bu yıl içinde doğalgaz hattının döşeme işleminin tamamlanacağı öğrenildi.

baglardog2